Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ergürmek olduğu muhtevain, mümkün olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Olası yangın veya rastgele bir korku yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve duman sızdırmaz özellikleri bulunmak zorundadır.

Bu kapılar omurga olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça ölümlü evetşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne doğruca açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Kayranında spesiyalist ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde kâin insanların ve öbür zihayatların yangın yahut rastgele bir ivedili durum esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin dokumalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme mevla, strüktürlması mecburi, mimariların vazgeçilemez unsurları beyninde arz almaktadır.

Not: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların semtı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı aralık otomasyon sistemlerine Yangın Merdiveni Kapısı normal aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Report this wiki page